Controlizare trafic

Beneficiile utilizarii unei astfel de solutii in cadrul lantului de magazine sunt multiple si se adreseaza tuturor departamentelor prezente in structura de administrare a acestora. Dupa cum se stie, si este si firesc de altfel, intr-un lant de magazine profitul nu este acelasi la fiecare punct de vanzare, sau stiti din rapoartele contabile ca unul din magazinele dumneavoastra nu are incasari satisfacatoare. Sistemul nostru de numarare a vizitatorilor va ofera raspunsuri si analize pe baza carora sa descoperiti ce a dus la numarul scazut de vizitatori si implicit de vanzari.

O data descoperita cauza fluxului mic de persoane ce va trec pragul afacerii, puteti incerca sa o remediati adoptand diferite strategii de promovare a produselor sau reanalizand pozitionarea magazinului dumneavoastra.

Astfel, aceasta solutie este un instrument foarte util procesului de marketing al companiei, spunandu-va tot timpul cu exactitate care este numarul de persoane care v-au calcat pragul afacerii intr-o : ora, zi, saptamana, luna, an - ca medie, sau in mod explicit pentru o anumita ora/zi/saptanana/luna sau an etc

Trafic Counter este un sistem complet, care integreaza echipamente si software, capabil sa contorizeze cu o acuratete de peste 96% numarul persoanelor aflate într-un anumit moment într-un spatiu supus monitorizarii. Informatiile legate de traficul de persoane sunt stocate în baza de date a aplicatiei Trafic counter web care genereaza analizele dorite de utilizator. Aceste analize fundamentate statistic sunt grupate în rapoarte detaliate legate de traficul de persoane, constituiind astfel instrumente esentiale în activitatea managementului modern.


VISITOR COUNTER va ofera raspunsuri la urmatoarele intrebari :

- Câti clienţi au vizitat magazinul dvs.?

- Câti clienţi NU au cumparat azi?

- Care a fost raportul dvs. de vânzări de conversie?

- Care locatie din retea necesita inbunatatiri ? De ce ?

- Cat de eficienta este campania publicitara aplicata ?

- Populatia raspunde la campania publicitara ,dar de ce nu cumpara ?

- Cat de eficienti sunt agentii de vanzari in discutiile cu clientii ?

- Care magazine din retea au un raport bun intre clienti si vizitatori ?

- Care din magazinele din retea raspund la strategiile de marketing aplicate?


Prezentare produs VISITOR COUNTER

© 2006-2016 Hercules Group. All rights reserved | Design by WBZ