Avertizare Incendiu

Prin natura sa, incendiul reprezintă un real şi permanent pericol atât pentru om cât şi pentru valorile de natură materială. Riscurile producerii unui incendiu este prezent pretitindeni , iar pe lângă pagubele materiale produse reprezintă o ameninţare la adresa vieţii, aspect care ne obliga la o abordare foarte serioasă a acestui risc.

În cest caz trebuie să acţionăm preventiv şi să instalăm un sistem de detecţie şi avertizare

Societatea noastră este avizata IGSU pentru instalarea şi configurarea sistemelor de detecţie şi avertizare la incendiu. Efectuam montaje atât pentru persoanele fizice cât şi pentru persoanele juridice , indiferent de locaţie.

În cazul locuinţelor cu suprafaţă mică este de ajuns că senzorii de detecţie (incendiu,fum, temperatura,etc) să fie conectaţi la sistemul de efracţie instalat.

Pentru clădirile cu suprafaţă mare (clădiri de biorui,hale ,depozite,bănci, spaţii comerciale,etc) este necesară instalare unui sistem dedicat de detecţie al incendiului luând în considerare mai mulţi factori precum: suprafaţa totală care trebuie acoperită, modul de detecţie , destinaţia obiectivului , factorii de risc şi altele.

În funcţie de necesităţile fiecărui client , de locaţia unde trebuie montat sistemul şi de normele în vigoare, specialiştii nostril vor găsi cea mai bună soluţie şi vor oferi echipamente de top la un raport calitate prêt foarte bun.


Sistemele de detecţie şi avertizare incendiu dedicate pot cuprinde următoarele elemente:

- Centrală convenţională de incendiu

- Centrală adresabilă de incendiu

- Butoane de avertizare a incendiului

- Detectori de fum

- Detectori de temperatură

- Detectori de gaz şi monoxid de carbon

- Sirene de avertizare a incendiului

- Indicatoare optice de avertizare a incendiului

- Elemente de blocare şi electromagneţi

- Baterii acumulator

© 2006-2016 Hercules Group. All rights reserved | Design by WBZ